Dont Forget to Click any button bellow . heee ~ thanks :D

ASSALAMUALAIKUM ~ SALAM SEJAHTERA ~ SALAM 1 MALAYSIA :)

Hey There ! Welcome to my BLOG ~ Feel FREE to be My Follower k . :) THANKS :D

My Friends :D

I LOVE ALL MY FRIEND !

HiduPku SeaKAn-akAn KosOng TanPa adaNYa meReKa ! 

FrIEnDs FoReVer ~ ^_^ ~

Dekat pusat sumber bnyak buku ,
Inilah kawan sehidop sematiku . .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  
1~ Satriya Yati
 * Haha ~ dy niy agak gile2 sket . . cam aku gak . .tp dy cun . . n . . suka bergaya . .
KAlau make up ~ perghhh . . 1 jam pon x siap lagy ~ adushhhh ~
 




2~ Raja Nurul Shaheera
  * huhu ~ dy niy selalu stress ? kesian tgk dy . . tp dy baek giler , rajin n comel :) MMG best fren aku r ! :)) hohoho . .. .







3Masliyana
  * HOHO ~ kawan aku yg comel . . dy niy lagi la giler ! Mengarut n wat lawak mmg nombor satu . . Kalau dah bercerita tu sampai    esok x kan abis kot ? kidding !


  

 4 ~ Rose
  * dy niy ~ perghhh ... dah la kurus ... keding pulax tu ... OLAHRAGAWATI sekolah :) haha . . keding ~ Patut la boley lari laju mcm angin ... TABIK ~~ :)






5 ~ Nur Azmah 
 * HAHA ~ kalau kat skolah aku jadi bapak dy ... so aku selalu pggil dy BABY ~ hehe . .
dy niy baek sgt . . dah la baek .. pandai pulak tu ...  pastu Alim gilerr :) LIKE2 ~ 






6 ~ Nurul Azizah
 * Jijah ? haha ... no comment ~ Dulu baek je ... skrg ??? hurmmmm . . entah la x tw nk ckp cm ne ~ agak lain sedikit ~ dah x rapat ngan aku . . walaw ape pun ... dy ttp best fren aku smpai bile2 (-_-)"






~ Umi Hani Nadia 
  * NANA ELLOZ ~ haha ... kawan yg baek . . comel .. cantik . .HAHA .. 
semua ada lah kat dy niy . . kitorang knl sejak sekolah rendah lagy ~ BERMULA di Kelas CEMPAKA kat sk. Taman Muda , Ampang ~ cekgunye .. Puan Nor Malaysia :)






8 ~ Ravneet
  *Ravneet ? seorang yg agak pandai . . Tp . . hurmm ... dy niy dah macam cekgu KAUNSELING dah ~ kalau nmpak aku x betol sikit je ... dah di sound nye aku niy . . ish3 . . tp xpe ~ itu la bgus ^_^




9 ~ Jevitha 
  * Hah ! si ALEx niy ~ hehe ... kuat bercerita . . 
kalau time cekgu mengajar mesti dy cakap2 . . pasal movie r . . lagu ? n ape2 je lah yg boleh dibualKAN ..
lagi2 klau time subjek MATHEMATICS ~ hurmmm ... x tumpu perhatian langsung ... (sbb dy BENCI math ! haha) :D



10 ~ Pang Jia Ee
  *jia ee ~ best ~ SHE IS FRIENDLY ! n . . dy baek . . pandai . . peramah ..  x sombong . .
suke lah kawan ngan dy niy ! :) 






11 ~ Muhammad Fairuz
 * FAIRUZ a.k.a Abu Lukluk !~ haha ...
dy niy satu2 nya Kawan Lelaki yg aku anggap Best Friend ~ dy niy baik ~ x kedekut . . hensem ? boleh tahan . . Haha ~ Dy niy mmg friendly .. tp kadang suke Gaduh ngan si Jevitha tu  . . diorang mmg x ngam . . haha . . FAIRUZ2 ~ :) 





  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA   


Itulah Antara BEST FREN AKU yang akan aku ingat sampai bila2 ~ i will not forget u all ! ^_^